Om gubalari
Gubalari er en symbiose mellom Kjell Erik Killi Olsens kunst og Ingrid Espelid Hovigs mat. Mange husker Ingrid spesielt godt for hennes programlederrolle i Fjernsynskjøkkenet, og senere som fast innslag som kokk på «Kvelden før kvelden» på NRK. Og hun forbindes gjerne med tradisjonelle, norske matretter. I tillegg til alt dette er hun også en av de mest innovative kvinnene Norge har hatt, og inviterte flere nye kryddersmaker og matretter inn i de norske hjem. Gubalari hyller både det tradisjonelle og innovative ved Ingrid gjennom kunst, mat og atmosfære. Her kan du nyte en fullskala matopplevelse inspirert av hennes oppskrifter mens du studerer de mektige vegginstallasjonene som pryder rommet.
Vi holder til i lokalene til K-U-K, som Kjell Erik Killi Olsen står bak. Du finner oss der Kjøpmannsgata møter Krambuveita, nærmere bestemt Kjøpmannsgata 38.
Gubalari er en del av konsernet som eier og drifter Bifrons, Troll restaurant og Kafé Skuret